“De Kracht van vitaal ondernemen”.

"De kracht van vitaal ondernemen".

Subtitel

Dit congres is afgelast!

Het ondernemerschap kent heel wat obstakels en moet je soms hard werken om je geld te genereren. In de praktijk blijkt het toch lastig, om je als ondernemer bezig te houden met vitaliteit. Als ondernemer staat groei van het bedrijf centraal. Helaas wordt juist de groei belemmerd door verschillende omstandigheden, waardoor het risico van werkdruk heel hoog wordt.

Hoe creëer je overzicht en focus als zelfstandig ondernemer? Hoe zorg je ervoor dat je fit blijft? Hoe blijf je ondernemen met rust? Dit zijn een aantal vragen, die we vaak te horen krijgen. Vitaliteit heeft veel impact op jou en je bedrijf. Maar het gaat veel verder dan dat. Het heeft invloed op je manier van oud worden en daarmee ook je leven. Als ondernemer heb je het druk om je bedrijf op te bouwen en draaiend te houden. Je hebt het voordeel, dat je eigen baas bent, maar als ondernemer ben je je er vaak niet bewust van, hoeveel tijd en energie bepaalde zaken kosten. Je kan op verschillende manieren geconfronteerd worden met vitaliteit. Bijvoorbeeld lichamelijke gezondheidsproblemen, stress, of problemen waarop je geen invloed hebt.

In dit congres richten we onze aandacht op “ De kracht vitaal ondernemen”. Wat kun je vanuit jezelf bijdragen aan bevordering van vitaliteit en ondernemerschap ? Verschillende sprekers kijken vanuit een andere invalshoek op vitaliteit. Door meer kennis hierover te krijgen, kun je nieuwe inzichten creëren om je vitaliteit aan te pakken.

Kom ook en doe mee aan dit congres. Er is veel te leren! Er komen inspirerende en boeiende sprekers, je kunt ideeën opdoen en praktische handvatten voor je onderneming krijgen.
In de pauze kun je ook gaan genieten van een overheerlijke lunch.