Ondernemersvereniging

Ondernemersvereniging

Netwerken is de manier om effectief, succesvol en ontspannen manier om nieuwe zakenrelaties op te bouwen en natuurlijk ook te onderhouden. Daarom heeft Kalii Events een ondernemersvereniging voor de kleine ondernemers (bedrijven) opgericht in Utrecht en Stichtse vecht om als doel: Ontmoeten, ontwikkeling, samenwerken en professionalisering voor ondernemers.

We noemen elkaar collega’s en geen concurrenten. We werken samen om het doel te bereiken om te groeien en te ontwikkelen als een professioneel bedrijf. Op deze manier is er nooit sprake van onderlinge concurrentie strijdt, je werkt samen aan een positieve houding en bieden we met zijn allen een gunfactor voor iedereen.
Door regelmatig uitwisseling van ervaringen, ontwikkelen en continue verbeteren en vooral samenwerken blijft de sleutel voor een groot succesvol bedrijf.

De netwerk evenementen zijn eigenlijk een soort informele, ongedwongenheid, gezellige netwerkbijeenkomsten, waarbij de aanpak je het gevoel krijgt dat je op bij een vriendenclub bij elkaar bent, waar een aangename en effectieve wijze relaties worden opgebouwd met focus op business.

De leden zijn aangesloten bij ons omdat ze graag samenwerken, willen professionaliseren en effectief willen netwerken en vooral de gun factor centraal staat bij deze ondernemers.

Samen groeien we sneller!!

Wil je een keertje meedoen en de sfeer proeven ? Meld je dan aan via onderstaande netwerk evenementen.