Evenementen

Evenementen

Daarom organiseren we Doe-seminars, netwerkbijeenkomsten en congressen met interactie, inhoud, en creëren we ‘buzz’ met een creatief thema.

Wij maken beleving. Wij scheppen vertier. Wij inspireren.
Alles met als doel om voor jou een actieve werksituatie te creëren.

Zodra je de eerste voet binnen de deur zet, is kijken, luisteren en achterover leunen verleden tijd. Het wordt aanpakken geblazen, want onze evenementen zijn wilder.
Onze evenementen zitten vol onverwachte elementen en bevatten interessante inzichten en geweldige momenten.

Wil jij je als ondernemer verder ontwikkelen?
Kom naar onze Doe-seminars, netwerkbijeenkomsten of congressen en we zullen je op een positieve en unieke manier prikkelen.

Agenda 7 november 31 januari 7 februari 21 maart Breukelen

Ondernemingsplan schrijven

Breukelen

Je hebt heel wat ideeën in je hoofd voor het starten van een bedrijf. Een idee verzinnen kan iedereen, maar om dit idee een succesvol bedrijf te maken is heel wat lastiger. Daarom is het altijd handig om je idee te verduidelijken in een ondernemingsplan. Maar ja, je twijfelt: ” is het wel zinvol? Kan ik het zonder een ondernemingsplan?

Agenda 15 november 21 februari Breukelen

Spreken in het openbaar

Breukelen

Heb jij dat ook? Wanneer je het angstzweet je uitbreekt en dan Uuhmm, aaaiii ik weet het niet meer. En dan sta je daar …….. Wat moet ik nu doen? Spreken in het openbaar is een hele uitdaging, maar zeker voor iedereen aan te leren!

Agenda 23 januari 23 januari 13 maart 15 mei Breukelen

Ondernemersboeken meeting

Breukelen

Samen over boeken praten en nieuwe ondernemers ontmoeten, dat is het leuke van de ondernemersboeken meeting. Als ondernemer is het belangrijk om kennis op peil te houden en nieuwe kennis op te doen. Natuurlijk ook een leuke manier om via deze weg te kunnen netwerken met andere ondernemers.

Agenda 24 maart Breukelen

“Goedemorgen” meeting

Netwerkbijeenkomsten

Goedemorgen! Goodmorning! Bonjour! Guten Morgen!
Onder een genot van een heerlijk kop koffie of thee samen netwerken en contact maken met andere ondernemers en ook nog eens een leerzame ochtend beleven. Dan is deze netwerkbijeenkomst een ideaal manier om je dag mee te starten.