Ondernemerskwaliteiten

Ondernemerskwaliteiten

Hoe zeker ben jij van jouw kwaliteiten? En welke kwaliteiten kun je als ondernemer leren? Voordat je gaat samenwerken of je eigen bedrijf gaat starten is het handig om te weten wat jouw kernkwaliteiten zijn.
Kwaliteiten komen van binnenuit, maar je kunt je kwaliteiten zeker ontwikkelen. Het is soms lastig om je eigen kwaliteiten onder woorden te brengen. Denk bijvoorbeeld aan:  Ondernemers die heel onzeker overkomen, en andere ondernemers, die aarzelen, waardoor men niet met jou in zee gaat. Dit kan natuurlijk heel vervelend voor jou zijn.  Een ander voorbeeld is dat een ondernemer zelfverzekerdheid verandert in een arrogantie, waar men behoorlijk allergisch op kan reageren. Dit kan belemmering opleveren in het samenwerken en het uiteindelijk doel dat je wilt bereiken. Als je handelt vanuit je eigen sterke kanten, heeft dit een positief effect op jouw communicatie en dat van een andere ondernemer.

Tijdens deze interactieve seminars ga je onderzoeken wat jouw kwaliteiten zijn. Samen met andere ondernemers ga je creatief aan de slag met je jouw kernkwaliteiten. Je werkt verschillende onderdelen uit en toets deze op haalbaarheid. Je krijgt feedback van andere deelnemers en natuurlijk ook praktische tips. Aan het einde van de dag denk je in kwaliteiten.

Voor wie?
Voor ondernemers die hun verborgen kwaliteiten willen ontdekken.

Programma:

  • Ontdekken van je eigen kwaliteiten
  • Toepassing van je eigen kwaliteiten
  • Theorie kernkwaliteiten en ondernemerskwaliteiten
  • De samenhang tussen verborgen kwaliteiten en belemmerende overtuigingen.
  • Leren omgaan met je allergieën
  • Praktische tips op een situatie

 

Praktische informatie

Tijd: 9.00 -17.00 uur
Adres: Stinzenlaan 15
Plaats: Breukelen
Kosten: €1 70,00  p.p.
Incl. map en koffie en thee.