Seminars

Seminars

Het “doe-seminar’ biedt ondernemers mogelijkheden om bruggen te slaan tussen zichzelf en hun klanten. Vanuit je eigen kracht en kwaliteiten richt je je op het organiseren van jouw bedrijf.

Als ondernemer hoef je niet alles te kunnen. Je moet wel alles weten te organiseren. Alleen dan haal je het beste uit jezelf en jouw bedrijf.

Tijdens de seminars beantwoorden we vragen als: “Waar ben ik goed in”? En hoe pak ik die zaken op waar ik niet sterk in ben en wel moet regelen?

We bieden verschillende Doe- seminars aan voor ondernemers. Nieuwsgierig welke?

Agenda 3 oktober 12 december Breukelen

Spreken in het openbaar

Agenda 1 maart 2 maart 12 april 13 april Breukelen

Ondernemers Startup

Heb jij altijd al gedroomd om als ondernemer, zzp-er te beginnen en heb je nu eindelijk de knoop doorgehakt? Het starten van een onderneming is eigenlijk heel makkelijk. Je schrijft je in bij de KvK en klaar, maar helaas in de praktijk werkt het toch iets anders. Ondernemen is net als sporten. Het vergt goede voorbereiding.

In deze 2 daagse start-up ga je een onderneming opzetten. Je schrijft een ondernemingsplan en krijgt praktische tips en aanwijzingen zodat je al het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen. Kom en doe mee!

Agenda 14 mei 11 juni 9 juli 30 augustus Breukelen

Ondernemerskwaliteiten

Hoe zeker ben jij van jouw kwaliteiten? En welke kwaliteiten kun je als ondernemer leren?
Kwaliteiten komen van binnenuit, maar je kunt je kwaliteiten zeker ontwikkelen. Het is soms lastig om je eigen kwaliteiten onder woorden te brengen.

Als je handelt vanuit je eigen sterke kanten, heeft dit een positief effect op jouw communicatie en dat van een andere ondernemer.

Tijdens deze interactieve seminars ga je onderzoeken wat jouw kwaliteiten zijn. Samen met andere ondernemers ga je creatief aan de slag met je jouw kernkwaliteiten.

Agenda 17 mei 4 juni 2 juli 23 augustus Breukelen

Ondernemingsplan schrijven

Breukelen

Je hebt heel wat ideeën in je hoofd voor het starten van een bedrijf. Een idee verzinnen kan iedereen, maar om dit idee een succesvol bedrijf te maken is heel wat lastiger. Daarom is het altijd handig om je idee te verduidelijken in een ondernemingsplan. Maar ja, je twijfelt: ” is het wel zinvol? Kan ik het zonder een ondernemingsplan?